Папуа Нова Гвинея

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Папуа Нова Гвинея

Имот за продажба в Папуа Нова Гвинея

Папуа Нова Гвинея се намира в югозападната част на Тихия океан и включва източния регион на Нова Гвинея и нейните острови. Характеризиращ се с огромно биологично и културно разнообразие, той е известен със своите плажове и коралови рифове.

Порт Морсби е столицата на щата и е най-населеният град и главното пристанище.

Имотите за продажба в Папуа Нова Гвинея, Порт Морсби и други градски центрове са скъпи и това се отразява и на високите разходи за стоки и услуги, включително храна, полезност и безопасност.

Освен това достъпността на имоти за продажба в Папуа Нова Гвинея е системен проблем, с който правителството и частният сектор се опитват да се справят.

Проучване, направено през 2018 г., показва, че усещането за недостъпност се е увеличило от 2017 г. насам, като 87% от анкетираните вярват или купуват имот в Папуа Нова Гвинея умерено или много неустойчиво (уважение с 85% през 2017 г.).

Докато тези, които вярват, че закупуването на имот за продажба в Папуа Нова Гвинея е удобно, до много удобно, намалява с 14% до 12%.

Възлагането на тази промяна е трудно. Възходящата урбанизация, онези, които се преместват от селските и градските райони в търсене на работа и други възможности, със сигурност е един от факторите, допринасящи за това.

Още веднъж, повечето хора вярват, кое време е най-доброто време за закупуване на имот за продажба в Папуа Нова Гвинея, но това леко е намаляло от 61% през 2017 г., 56% през 2018 г.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB